Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
GlorFindel1983 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
GlorFindel1983 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pbf king Forumaš(ica)

|
Postano: 0:25 sub, 10. 9. 2005 Naslov: |
|
|
Dobra noć, dobri ljudi...
Ja, kao student pbf-a, morat ću se složiti sa svime što ste rekli... Barem što se tiće Andola [color=red]xxx[/color] Nadajmo se samo da će uskoro biti maknut sa mjesta administratora i da će naš forum pokazati jednu višu kvalitetu, za koju sada jednostavno nema predispozicije.
Andol je [color=red]xxx[/color] Na forumu je dobio moč i odlučio virtualno oživjeti svoj "Wannabe" lik. [color=red]xxx[/color]
Smatram da je to sramotno. Ne samo da se pokazuje zadrtost i netolerantnost, već se automatski stvara loša slika samog pbf-a. No, ipak je to pbf, pa si to mogu dopustiti.
Naravno, na kraju bih se osvrnuo na pravila koja je andol postavio i živi sam dokaz da ih sam krši. Eto, inteligentniji sam od njega, a bogme znam na poseban naćin dovesti osobu do ludila da ne upotrebljavam zdravo balkansko seljačke izraze...
Ja, kao Leo Flawless, nisam dobio objašnjenje niti razlog svoga bana. no, nadam se da će dekan imati odgovor...
Uživajte, ljudi...
[color=darkred]Kao što se može vidjeti iz priloženog, ovaj sam post poprilično doradio, te se on kao takav, na žalost, prilično dobro uklapa u ono "[i]automatski stvara loša slika samog pbf-a[/i]".
Kolega, ovdje su dobrodošli [b]svi koji žele zdravu diskusiju, u skladu s pravilima domaćina[/b] koja ste mogli uočiti [url=http://degiorgi.math.hr/forum/]na početnoj stranici Foruma[/url].
Ne, ovdje ne dijelimo bannove šakom i kapom, ali jako držimo do kulturne razine diskusije. U nastojanjima da to postignemo, [b]možemo[/b] posegnuti i za bannovima, iako se ja iskreno nadam da to neće biti potrebno.
Zato Vas molim da proučite Pravila ponašanja i da ih se ubuduće pridržavate.
Hvala
Vedran Šego,
asistent na PMF-MO i Administrator Foruma@DeGiorgi[/color]
Dobra noć, dobri ljudi...
Ja, kao student pbf-a, morat ću se složiti sa svime što ste rekli... Barem što se tiće Andola xxx Nadajmo se samo da će uskoro biti maknut sa mjesta administratora i da će naš forum pokazati jednu višu kvalitetu, za koju sada jednostavno nema predispozicije.
Andol je xxx Na forumu je dobio moč i odlučio virtualno oživjeti svoj "Wannabe" lik. xxx
Smatram da je to sramotno. Ne samo da se pokazuje zadrtost i netolerantnost, već se automatski stvara loša slika samog pbf-a. No, ipak je to pbf, pa si to mogu dopustiti.
Naravno, na kraju bih se osvrnuo na pravila koja je andol postavio i živi sam dokaz da ih sam krši. Eto, inteligentniji sam od njega, a bogme znam na poseban naćin dovesti osobu do ludila da ne upotrebljavam zdravo balkansko seljačke izraze...
Ja, kao Leo Flawless, nisam dobio objašnjenje niti razlog svoga bana. no, nadam se da će dekan imati odgovor...
Uživajte, ljudi...
Kao što se može vidjeti iz priloženog, ovaj sam post poprilično doradio, te se on kao takav, na žalost, prilično dobro uklapa u ono "automatski stvara loša slika samog pbf-a".
Kolega, ovdje su dobrodošli svi koji žele zdravu diskusiju, u skladu s pravilima domaćina koja ste mogli uočiti na početnoj stranici Foruma.
Ne, ovdje ne dijelimo bannove šakom i kapom, ali jako držimo do kulturne razine diskusije. U nastojanjima da to postignemo, možemo posegnuti i za bannovima, iako se ja iskreno nadam da to neće biti potrebno.
Zato Vas molim da proučite Pravila ponašanja i da ih se ubuduće pridržavate.
Hvala
Vedran Šego,
asistent na PMF-MO i Administrator Foruma@DeGiorgi
Zadnja promjena: pbf king; 0:29 sub, 10. 9. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
pbf king Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:30 sub, 10. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="pbf king"]Nadam se da vi ne banirate ljude koji nisu na vašem faxu!?[/quote]
na ovom forumu je jednako dobrodosao svatko tko se pridrzava pravila,
i jednako nedobrodosao svatko tko radi probleme (u prevelikoj mjeri).
pbf king (napisa): | Nadam se da vi ne banirate ljude koji nisu na vašem faxu!? |
na ovom forumu je jednako dobrodosao svatko tko se pridrzava pravila,
i jednako nedobrodosao svatko tko radi probleme (u prevelikoj mjeri).
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:28 sub, 10. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="DarkLord"]nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?[/quote]
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa
DarkLord (napisa): | nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije? |
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:52 sub, 10. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="DarkLord"]nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?[/quote]
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa[/quote]
Podsjeca me na jedan nas sobicak do prije pola godine... :twisted:
@DarkLord: oni bas i ne govore puno o sebi, jer su se zatvorili, pa mi to ne mozemo cuti. :silly:
koryanshea (napisa): | DarkLord (napisa): | nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije? |
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa |
Podsjeca me na jedan nas sobicak do prije pola godine...
@DarkLord: oni bas i ne govore puno o sebi, jer su se zatvorili, pa mi to ne mozemo cuti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
Postano: 16:26 pet, 16. 9. 2005 Naslov: |
|
|
problema ima zbog administratora,koji uživaju u pljuvanju,vrijeđanju drugih korisnika,a koji nisu iz njihove škvadre.
totalno primitivno,jadno i...pomalo bolesno.
ostatak priče i detalji su poznati nekim forumašima i ovog foruma.
[color=blue]Nekoliko "bogatijih" epiteta je izbrisano. Molim, pripaziti s neargumentiranim napadima.
P.S. Slucajne "duplice" brisemo "on sight"; ne treba se ispricavati, moliti da se obrise i sl. ;)[/color]
problema ima zbog administratora,koji uživaju u pljuvanju,vrijeđanju drugih korisnika,a koji nisu iz njihove škvadre.
totalno primitivno,jadno i...pomalo bolesno.
ostatak priče i detalji su poznati nekim forumašima i ovog foruma.
Nekoliko "bogatijih" epiteta je izbrisano. Molim, pripaziti s neargumentiranim napadima.
P.S. Slucajne "duplice" brisemo "on sight"; ne treba se ispricavati, moliti da se obrise i sl.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
radijator Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 23:01 pet, 23. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="radijator"]Ima li još netko kakvu ideju, javite.[/quote]
Trazite od vsege da otvori podforum za PBF-ove azilante :silly:[/quote]
Ne, svi PMFovski forumi bi to trebali napraviti! :-) Kamo god dodjem, obavijest je da je Decec banan! :-)
@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata? ;-)
krcko (napisa): | radijator (napisa): | Ima li još netko kakvu ideju, javite. |
Trazite od vsege da otvori podforum za PBF-ove azilante  |
Ne, svi PMFovski forumi bi to trebali napraviti! Kamo god dodjem, obavijest je da je Decec banan!
@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata?
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:18 pet, 23. 9. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata? ;-)[/quote]
Ok. :D
[size=19][b]Zakon o azilantima na Forum@DeGiorgi[/b][/size]
[size=17][b]Članak 1.[/b][/size]
Azilanti se upućuju na BIUSov forum.
[size=17][b]Prijelazne odredbe[/b][/size]
Azilanti imaju prijeći na BIUSov forum [b]odmah[/b]!
Dobro? :twisted:
(@PBFovci: NHF, ovo je samo shala. :D Nisam ja Andol, pa da vrsim diskriminaciju nad kolegama s istog sveucilista :twisted:)
bnikola (napisa): | @vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata?  |
Ok.
Zakon o azilantima na Forum@DeGiorgi
Članak 1.
Azilanti se upućuju na BIUSov forum.
Prijelazne odredbe
Azilanti imaju prijeći na BIUSov forum odmah!
Dobro?
(@PBFovci: NHF, ovo je samo shala. Nisam ja Andol, pa da vrsim diskriminaciju nad kolegama s istog sveucilista )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|